Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi kabul edecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi kabul edecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan Muharrem İnce'nin randevu talebiyle ilgili soruya cevap verdi. Erdoğan, "Hem partinin genel başkanı olarak, hem de partimde bu kabulün daha doğru olacağını düşünüyorum" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kendisini ağırlayacak mısınız? TV programına çıkacak mısınız?" şeklindeki soruyu şöyle cevapladı: "Ben ikinci sorunuzdan başlayayım. Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum. Çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz. Ancak partimde kendilerini kabul edebilirim. Çünkü burada kabul olayı farklı bir olay. Şu anda bizler partilerin adayları olarak buna girmiş bulunuyoruz. Hem partinin genel başkanı olarak, hem de partimde bu kabulün daha doğru olacağını düşünüyorum. Ve randevu talebinde bulundular. Ve bu talebe de kısa zamanda cevap verir ve partimizde kendilerini kabul ederiz. Partimize de ayakları alışmış olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem