Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'idam' sorusuna yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber köşkü çıkışında kendisine el sallayan vatandaşlarla sohbet etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'idam' sorusuna yanıt

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Huber Köşkü'nden çıktığı sırada kendisini selamlayan vatandaşlarla sohbet etti. Bir vatandaşın hayvan hakları yasası ve idam cezası ile ilgili sorularına yanıt veren Erdoğan, "Hayvan hakları zaten gündemde de, idam cezası tabii biraz daha zor. Anayasa kararı gerekiyor" dedi.

Erdoğan bir vatandaşın hayvan hakları yasası ve idam cezası ile ilgili soruları üzerine, "Hayvan hakları zaten gündemde de, idam cezası tabii biraz daha zor. Anayasa kararı gerekiyor” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Huber Köşkü çıkışında kendisine el sallayan vatandaşlarla sohbet etti. Aracını durdurarak vatandaşların sorunlarını dinleyen Erdoğan, bir kadının hayvan hakları yasası ve idam cezası konusundaki soruları üzerine, "Yavaş yavaş. Hayvan hakları zaten gündemde de, idam cezası tabii biraz daha zor. Anayasa kararı gerekiyor” dedi.

Kalabalık içinde 15 Temmuz gazisinin yakınını gören Erdoğan, hatrını sordu.

Erdoğan'ın vatandaşlarla sohbeti cep telefonu kamerasına yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem