Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AGİT'e sert tepki: Sür eşeği Niğde'ye!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'den halka seslenerek AGİT'in referandum raporuna tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AGİT'e sert tepki: Sür eşeği Niğde'ye!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'den halka seslendi. 

Erdoğan'ın konuşmalarından satışbaşları şöyle: 
 

- Evet de dese, hayır da dese sandık başına gidip tercihini ortaya koyan vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Evet diyenlere, geleceğimiz için kritik bir önemde gördüğüm bu değişikliğe onay verdikleri için teşekkür ediyorum.

- Bu konuyla ilgili tüm tartışmalar bitmiştir. Bundan sonra yönümüzü hep birlikte geleceğe çevirme zamanıdır.

- Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanı sıfatıyla tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. 

- Önümüzdeki ilk seçimlerden itibaren artık karar da söz milletin. Milletimizin bize işaret ettiği yol budur. Ülkemizin kaybedecek bir dakikası bile yoktur. 16 Nisan sizin işaret fişeğinizdir demiştim. Sizden bu işareti aldık. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı Mart 2019'a ve Kasım 2019'a. Parlamentodan geçip benim önüme gelirse onaylarım. olmadı, bir halk oylaması da onun için yaparız. Şehitlerimizin katillerini affetme yetkimiz yoktur. 

- AGİT diye bir örgüt var Avrupa'da. bunlar kendilerine gmöre bir rapor hazırlıyorlar. Türkiye'deki seçimler şöyle böyle olmuş. Haddinizi bilin. Sizin hazırlayacağınız o sityasi içerikli raporları biz ne görürüz ne duyarız ne biliriz biz yolumuza devam ederiz. Onu külahımıza anlatın. Bu ülke batının hiçbir ülkesinde görülmeyen en demokratik seçimlerini gerçekleştirmiştir. Sizler Türkiye'nin bakanlarını Avrupa'ya sokmaz, onlara toplantı yaptırmazken utanmadan bu seçimlere gölge düşürme yarışına girmeyin. Artık sür eşeği Niğde'ye. 

- Tencere tavacılar çıkmış ortaya. onlarda hayırı kutluyormuş. Mağlubiyetin nasıl kutladığını bunlardan öğreniyoruz. Bunlar gezici, tencere tavacı. Tencere tava hep aynı hava. 7 kere mağlup oldular şimdi de 8. kere yine mağlup oldular. Bakıyorsun hep tencere tava. 

- Bizi AB üyelik görüşmelerimizi dondurmakla tehdit ediyorlar. Çok da önemli değil. Yapsınlar. bunlar bizi 54 sene kapıda beklettiler. Oturur konuşuruz bir güven oylaması da onun için yaparız. İngiltere Brexit yaptı. İngiltere şu anda AB'den çıkıyor, Norveç çıktı. Biz de gideriz milletimize, milletimiz ne kadar verirse ona uyarız. Ya sözlerini tutacaklar ya da sonuçlarına katlanacaklar.

- Fırat Kalkanı bizim son değil ilk operasyonumuzdur. Terör örgütlerinin kökünü kurutmak için nereye ne kadar operasyon gerekiyorsa hepsini yapmakta kararlıyız. 








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler