Çöplükte çok sayıda ölü bulundu !

 Edinilen bilgiye göre, Alanya'nın Demirtaş beldesindeki çöplüğe kimler tarafından atıldığı belirlenemeyen onlarca köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin çöp poşetlerine ve karton kutulara konularak çöplüğe atılması hayvanseverlerin de tepkisini çekti. Hayvansev

Çöplükte çok sayıda ölü bulundu !

 

Edinilen bilgiye göre, Alanya'nın Demirtaş beldesindeki çöplüğe kimler tarafından atıldığı belirlenemeyen onlarca köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin çöp poşetlerine ve karton kutulara konularak çöplüğe atılması hayvanseverlerin de tepkisini çekti.

 

Hayvansever Tülay Avcı'nun yaptığı açıklamada, Demirtaş beldesindeki çöplükte, köpek çiftliğinin yakınında buldukları ölü köpeklerin neden öldürüldüklerini bilmediklerini söyledi.

 

Avcı, ölü köpeklerin gelişigüzel çöpe atılmasının şoku içerisinde olduklarını belirterek, ”Sokak köpeklerini kim nasıl öldürüyor ve bu şekilde çöplüğe atıyor, anlamış değiliz. Bu köpekleri buraya atanlar insan olamaz” dedi.

 

Köpeklerin hastalıktan dolayı ölmüş olabileceği ihtimalini de düşündüklerini ifade eden Avcı, bu hayvanların hastalık da yayabileceğini ve köpeklerin kireçlenerek gömülmesi gerektiğini dile getirdi.

 

Onlarca köpeğin bu şekilde ölmüş olmasının şüphe uyandırdığını kaydeden Avcı, konunun açığa kavuşması için yetkililerin bir an önce araştırma yapması gerektiğini vurguladı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler