Cinayetin şok ayrıntısı ortaya çıktı !

11 çocuklu eşini öldüren Şerif Çağan: Kamerayı gizlice açtım. Üst tarafı görünmeyen erkek bacağı vardı. Karım inkâr etti, öldürdümSabah Gazetesi'nden Osman Asiltürk'ün haberine göre, İstanbul'da 10 yıllık eşi Nimet Çağan'ı 37 bıçak darbesiyle öldüren Şeri

Cinayetin şok ayrıntısı ortaya çıktı !

11 çocuklu eşini öldüren Şerif Çağan: Kamerayı gizlice açtım. Üst tarafı görünmeyen erkek bacağı vardı. Karım inkâr etti, öldürdüm

Sabah Gazetesi'nden Osman Asiltürk'ün haberine göre, İstanbul'da 10 yıllık eşi Nimet Çağan'ı 37 bıçak darbesiyle öldüren Şerif Çağan'ın cinayeti, eşinden şüphelendiği gerekçesiyle yatak odasına koyduğu cep telefonunun kaydettiği görüntülerde bir erkek bacağı gördüğü için işlediği ortaya çıktı. Şerif Çağan (44) 11 çocuğunun annesi Nimet Çağan'ı (39) önceki gün öldürmüştü. Şerif Çağan cinayeti savcılıkta ayrıntılarıyla anlattı. Zaman zaman iş bulduğunda tekstil işinde çalıştığını söyleyen Çağan şunları söyledi: "19Kasım'da cep telefonumun kamerasını açıp yatak odasındaki bir sehpanın altına koydum. Birkaç saat sonra eve döndüğümde izledim.

Bu şahsın sesinden erkek olduğunu anladım. Görüntülerin 48'inci dakikasında üst tarafı görünmeyen sadece dizlerinin 5 parmak yukarısına kadar çıplak olan bir erkek şahsın görüntüye girdiğini gördüm. Eşim inkar etti. 2 gün sonra görüntüleri evin televizyonundan çocuklarıma ve eşime izlettim. Eşim görünen kişinin 5 yaşındaki oğlumuz olduğunu söyledi. İnanmadım çünkü görünen bacaklar aynı benim bacaklarım gibiydi. 5 Aralık günü sabah tekrar sordum. Karım 'Öyle bir şey yok' dedi. Tekrar tekrar sordum inkar edince kendimi kaybettim" Hayatını kaybeden Nimet Çağan'ın 2012 yılında geçimsizlik ve şiddet gördüğü gerekçesiyle polise başvurduğu, eşi Şerif Çağan'ın uzaklaştırma cezası aldığı ve kendisine de 6 ay koruma tahsis edildiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem