CHP'de tutuklama ve istifa şoku !

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, çeşitli suçlara karıştığı iddiasıyla tutuklanmasının ardından görevinden istifa etti.Alabay, istifa dilekçesini avukatı Evra Döndü aracılığıyla 2012’nin son saatlerinde CHP Karşıyaka İlçe Başkanvekili Cem Doğan’a u

CHP'de tutuklama ve istifa şoku !

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, çeşitli suçlara karıştığı iddiasıyla tutuklanmasının ardından görevinden istifa etti.

Alabay, istifa dilekçesini avukatı Evra Döndü aracılığıyla 2012’nin son saatlerinde CHP Karşıyaka İlçe Başkanvekili Cem Doğan’a ulaştırdı. Doğan, “İlçe Başkanımız Alabay ile avukatları aracığıyla görüştük.
 
CHP Genel Merkezi ve İl Başkanlığı’nın görüşünün, yaşanan süreç ardından istifa olduğunu ilettik. İstifa dilekçesi elime ulaştı. Tüzük gereği, il başkanımızın da öngördügü gibi, yönetim kurulundan bir kişi ilçe başkanı olarak atanacak. İlçe yönetimi olarak gereken neyse sağduyu ile yapmaya çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler