CHP'de bir ilk !

Denizli’de CHP Pamukkale İlçe Belediye Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusu yapan Cemile Türk, seçilirse CHP’nin Denizli’de ilk başörtülü belediye meclis üyesi olacak.CHP’ye 2004 yılında üye olan, evli ve 4 çocuk annesi Cemile Türk, 30 Mart'ta yap

CHP'de bir ilk !

Denizli’de CHP Pamukkale İlçe Belediye Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusu yapan Cemile Türk, seçilirse CHP’nin Denizli’de ilk başörtülü belediye meclis üyesi olacak.

CHP’ye 2004 yılında üye olan, evli ve 4 çocuk annesi Cemile Türk, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Pamukkale Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olmak için CHP Genel Merkezi’ne müracaatta bulundu.

Temizlik ürünleri firması bulunan Türk, “Uzun yıllardan beri siyasette yer almak istiyordum. Katılımcı, demokrasiye, evrensel değerlere ve akılcılığa dayanan, canımdan çok sevdiğim CHP’den belediye meclis üyesi aday adayı olmayı düşündüm. Başörtülü olmamdan dolayı tepki değil destek aldım. CHP’de demokrasi vardır. Benim de bu konuda aklımda hiçbir şüphe yok. Seçilmem halinde halkımızı ve partimizi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler