CHP bedel ödemeye hazırmış !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Levent Gök, İç Güvenlik Paketi ile ilgili, "Demokrasinin bedeli var. Halkımız adına bu bedeli ödemeye hazırız" dedi.CHP’li Gök, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında AK Parti’nin milletvekillerine gözdağı

CHP bedel ödemeye hazırmış !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Levent Gök, İç Güvenlik Paketi ile ilgili, "Demokrasinin bedeli var. Halkımız adına bu bedeli ödemeye hazırız" dedi.

CHP’li Gök, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında AK Parti’nin milletvekillerine gözdağı verdiğini öne sürerek, "Demokrasinin bedeli var. Halkımız adına bu bedeli ödemeye hazırız. AKP kendi silahlı gücünü kurmak istiyor. Buna geçit vermeyeceğiz. Bu yasalar daha görüşülürken şiddet ve kan bulaşmıştır" ifadesini kullandı.

Dün Meclis’te parlamento tarihinin en kanlı gününün yaşandığını söyleyen Gök, "4 milletvekilimiz yaralanmıştır. AKP Grup Başkanvekili ’Bize saldırdılar’ açıklama yapmıştır. Bilerek gerginlik yaratıyorlar. Milletvekillerine bunu yapanlar yasa çıktıktan sonra neler yapmazlar. Bu kan ve şiddetin bulaştığı yasa geri çekilmelidir" dedi.

Gök, şunları kaydetti:

"Herkes sesini yükseltmeli. CHP olarak görevimizin bilincindeyiz. Yasa 4 milletvekilinin canından daha önemli olmuştur. Candan daha mı önemli. Dün gördüğümüz manzara feci."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem