Cerablus'tan acı haber geldi!

1 asker şehit oldu

Cerablus'tan acı haber geldi!
Türkiye  sınırındaki Cerablus bölgesindeki "Fırat Kalkanı" harekatında, terör örgütü  PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD üyelerince TSK'ya ait iki tanka roket atıldı. Bir askerin şehit olduğu, üç askerin yaralandığı saldırının ardından terör  örgütüne ait hedefler obüs ve top atışlarıyla vuruldu.

İKİ TANKA ROKET ATILDI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Müşterek Özel Görev  Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus  bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen "Fırat Kalkanı" harekatında, terör  örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD üyelerince TSK'ya ait iki tanka roket  atıldı. Bir askerin şehit olduğu, üç askerin yaralandığı saldırının ardından  terör örgütüne ait hedefler obüs ve top atışlarıyla vuruldu. 

Bölgedeki kaynaklardan alınan son dakika haberlerine göre bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri  Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince  başlatılan Fırat  Kalkanı harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun, Cerablus bölgesindeki  ilerleyişi sürüyor.

PYD TÜRK TANKINA ROKETLE SALDIRDI

Bu arada Cerablus'un 6-7 kilometre güneyinde terör örgütü PKK'nın  Suriye'deki uzantısı PYD tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerine ait iki tanka  roketatarla ateş açıldı. Saldırının ardından tanklardan biri yoluna devam  ederken, bir asker hafif yaralandı. Bir başka tank ise isabet aldı. Tanktaki bir  asker şehit oldu, iki asker yaralandı.

Saldırının ardından terör örgütüne ait hedefler obüs ve top  atışlarıyla vuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem