Çekiciyle gözaltına alındı !

Hayali ihracat soruşturmaları nedeniyle aranan Abdurrahman Yakupreisoğlu, İstanbul’da yakayı ele verdi. Yakalandığı sırada kendini aracına kilitleyen zanlı, çekiciyle emniyete götürüldü.“Balina” ve “Paraşüt” gibi hayali ihracat davalarında adı geçen 50 ya

Çekiciyle gözaltına alındı !

Hayali ihracat soruşturmaları nedeniyle aranan Abdurrahman Yakupreisoğlu, İstanbul’da yakayı ele verdi. Yakalandığı sırada kendini aracına kilitleyen zanlı, çekiciyle emniyete götürüldü.

“Balina” ve “Paraşüt” gibi hayali ihracat davalarında adı geçen 50 yaşındaki Abdurrahman Yakupreisoğlu, ilginç bir şekilde yakalandı.

Uzun süredir aranan Yakupreisoğlu’nun izini sevgilisi sayesinde bulan polis ekipleri, zanlının Etiler’deki bir alışveriş merkezine gideceğini tespit etti.

Alışveriş merkezinden çıkarak otomobile binen zanlının önü polis ekipleri tarafından kesildi.

Polis ekipleri, otomobilin camlarını kapatan ve kapılarını kilitleyen Yakupreisoğlu’nu ikna etmeye çalıştı.

Yakupreisoğlu’un araçtan inmemek için direnmesi üzerine olay yerine çekici çağırıldı. Lüks otomobil, içindeki zanlıyla birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Polis ekiplerinin araçtan inmemesi halinde biber gazı kullanılacağını söylemesi üzerine zanlı araçtan inmek zorunda kaldı.

Üzerinden sahte kimlik çıkan Yakupreisoğlu’nun emniyette toplam 49 suç kaydı olduğu belirlendi.

Abdurrahman Yakupreisoğlu, emniyet ve adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem