Çarptığı çocuğu ölüme terk etti !

Bursa'nın İnögöl ilçesinde, bir çocuğa çarpan sürücü, arkasına bile bakmadan kaçtı. 6 yaşındaki çocuk ölüm kalım savaşı veriyor.Edinilen bilgiye göre, Huzur Mahallesi'nde ikamet eden 6 yaşındaki Abdullah Mutlu, arkadaşları ile yürüdüğü sırada, sürücüsü ve

Çarptığı çocuğu ölüme terk etti !

Bursa'nın İnögöl ilçesinde, bir çocuğa çarpan sürücü, arkasına bile bakmadan kaçtı. 6 yaşındaki çocuk ölüm kalım savaşı veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Huzur Mahallesi'nde ikamet eden 6 yaşındaki Abdullah Mutlu, arkadaşları ile yürüdüğü sırada, sürücüsü ve plakası henüz tespit edilemeyen bir aracın çarpmasıyla havalanarak yol kenarına düştü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan küçük çocuğun arkadaşları kazayı hemen ailesine bildirdi. Kaza yerine koşan ailesi, yaralı çocuğu özel bir hastaneye kaldırdı. Hemen müdahale edilen Mutlu, iç kanama şüphesi ile Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem