Canlı Yayında Hesaplaşma

Bülent Ersoy ile şarkıcı Gülşen arasında 'Erol Köse' nedeniyle başlayan tartışma, önceki gece Diva'nın canlı yayınlanan programında doruğa çıktı.

Canlı Yayında Hesaplaşma

Bülent Ersoy ile şarkıcı Gülşen arasında 'Erol Köse' nedeniyle başlayan tartışma, önceki gece Diva'nın canlı yayınlanan programında doruğa çıktı. Eleştirinin dozunu kaçıran Bülent Ersoy, halkın ve magazin camiasının büyük tepkisini çekti. İkili arasında yaşanan tartışma, Ersoy'un Gülşen'i "Yuva yıkan kadını programıma konuk etmem" sözleri üzerine başlamıştı.

Bunun üzerine Diva'yı eski yapımcısı ve eski sevgilisi Erol Köse'nin 'maşası' olmakla suçlayan şarkıcı Gülşen, "Erol Köse Bülent Ersoy'a programına çıkmamam için baskı yaptı" demişti. Bülent Ersoy ile Gülşen, önceki gece canlı yayında kozlarını paylaştı. Diva'dan "Yuva yıkan kadın" gibi ağır hakaretler duyan Gülşen, programın ardından bu olayı mahkemeye taşıyacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv