Çankırı'daki İki Kaza; 5 Ölü, 4 Yaralı

Çankırı'da dün gece meydana gelen iki ayrı trafik kazadasında 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Ankara'dan Çorum yönüne giden Bayat ilçesi nüfusuna kayıtlı Ergün Göktaş'ın kullandığı 19 TR 798 plakalı otomobil, Karaşıh Köyü yakınlarında karşı yönden gelen İlh

Çankırı'daki İki Kaza; 5 Ölü, 4 Yaralı

Çankırı'da dün gece meydana gelen iki ayrı trafik kazadasında 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Ankara'dan Çorum yönüne giden Bayat ilçesi nüfusuna kayıtlı Ergün Göktaş'ın kullandığı 19 TR 798 plakalı otomobil, Karaşıh Köyü yakınlarında karşı yönden gelen İlhami Kansu'nun kullandığı 06 BS 5053 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada aynı aileden Ergün, Satılmış ve Murat Göktaş ile İlhami Kansu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Seyit Durmuş, Candan Ramazan Şahin, Engin ve Filit Algüneş de yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya ilk müdahaleyi yapan Çankırı İtfaiyesi, kesici aletlerle yaralıları çıkarırken, Çankırı Ankara karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı. Kazada hayatını kaybeden ve inşaat işçileri olduğu öğrenilen Bayat nüfusuna kayıtlı Ergün, Satılmış ve Murat Göktaş'ın cenazeleri toprağa verilmek üzere Bayat İlçesi'ne, İlhami Kansu'nun cenazesi ise yakınları tarafından Ankara'ya gtürüldü.

Çankırı'daki ikinci kazada, merkeze bağlı Çavuş köyü yakınlarında meydana geldi. Köyün kıraç olarak bilinen kır yolundan traktöre yüklediği ekini evine getirmekte olan 50 yaşındaki Osman Kara'ın kontrolünden çıkan traktör devrildi. Kazada, sürücü Kara traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler