Camiye roketatarlı saldırı !

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir camiye roketatarlı saldırı düzenlendi. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçtiğimiz günlerde tarihi Fatihpaşa (Kurşunlu) Camii'nin ateşe verilmesinden sonra Mardin'in Nusaybin ilçesinde de teröristler bir camiye roketatarlı sald

Camiye roketatarlı saldırı !

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir camiye roketatarlı saldırı düzenlendi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçtiğimiz günlerde tarihi Fatihpaşa (Kurşunlu) Camii'nin ateşe verilmesinden sonra Mardin'in Nusaybin ilçesinde de teröristler bir camiye roketatarlı saldırı düzenledi. Hendeklerin olmadığı Dicle Mahallesi Metin Sokak'taki Molla Said Zan Camii'ne PKK'lı teröristler tarafından atılan roketatar, caminin kubbesine isabet etti. Duruma tepki gösteren ilçe sakinleri, "Daha önce camilerde PKK marşları çalınıyordu, şimdi ise roketatar atıyorlar. Hendekler kazarak halkın yaşam alanını dar ettiler. Sivil insanlar arada öldürüldü. Camiler silah ve yığınak depolarına çevrildi. Cuma ve vakit namazları kılınamaz oldu. Millet çaresizlikten evlerini terk etmeye başladı. Çaresizce ne yapacağımızı bilemiyoruz. Allah bunlara sebep olanların belasını versin" dediler.

Camiye roketatarlı saldırı !

Camiye roketatarlı saldırı !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler