Çakıcı Hastaneye Kaldırıldı

Organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesinden, mahkum koğuşu olmadığı için İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesine sevk edildi.Kocaeli F Tipi 1 Nolu Cezaevinde tutuklu

Çakıcı Hastaneye Kaldırıldı

Organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesinden, mahkum koğuşu olmadığı için İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesine sevk edildi.

Kocaeli F Tipi 1 Nolu Cezaevinde tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, boyun ve göğüs ağrısı şikayetiyle KOÜ Tıp Fakültesine kaldırıldı.

Acil Serviste beyin ve sinir cerrahisi uzmanları ile kardiyologlar tarafından muayene edilen Çakıcı'nın boynunda önemli bir sorun olmadığı, ağrılarının egzersiz ve ilaçla tedavi edilebileceği belirtildi.

Göğsündeki ağrıların nedeninin belirlenmesi için hastanın izlenmesi gerektiğini ifade eden uzmanlar, KOÜ Tıp Fakültesinde mahkum koğuşu bulunmadığı için Çakıcı'nın, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesine sevk edilmesine karar verdiler.

Daha sonra tutuklu bulunduğu Kocaeli F Tipi 1 Nolu Cezaevine götürülen Çakıcı'nın birkaç gün sürebileceği belirtilen işlemlerinin ardından Çapa Tıp Fakültesine götürüleceği öğrenildi.

Karagümrük Spor Kulübü Lokali baskını nedeniyle 14 yıl 9 ay 20 gün, Tevfik Nurullah Ağansoy'un Bebek'te öldürülmesiyle ilgili olarak da 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Alaattin Çakıcı, sağlık sorunları nedeniyle Tekirdağ F Tipi Cezaevinden bir süre önce Kocaeli F Tipi 1 Nolu Cezaevine nakledilmiş, bir kalp damarında tıkanıklık bulunan Çakıcı'nın, tedavisinin Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılacağı bildirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem