Çakıcı'dan Melih Bulu'ya mektup!

Alaattin Çakıcı Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’ya Twitter üzerinden 'İstifa etmeyiniz' çağrısı yaptı. Twitter hesabından 2 sayfalık bir mektup paylaşan Çakıcı, Bulu’nun istifa etmesi durumunda “terörist eylemcilerin” önünü açacağını savundu.

Çakıcı'dan Melih Bulu'ya mektup!

Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atılmasından sonra başlayan protesto gösterileri devam ediyor. Bulu'nun atamasına muhalefet kanadı da tepki gösterirken, CHP iktidar ile sık sık karşı karşıya geldi. CHP'li isimler Bulu'ya çağrıda bulunarak istifa etmesini istedi.

Alaattin Çakıcı, Melih Bulu’ya istifa etmemesi yönünde yaptığı çağrısında  “Lütfen! Sakın istifa etmeyiniz” dedi. Çakıcı, Twitter hesabından 2 sayfalık bir mektup paylaştı.

Mektubunda Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili çeşitli itham ve iddialara yer veren Çakıcı, muhalefet, HDP, PKK ve DHKP-C sempatizanlarının devletin kurumları ve Cumhur İttifakı'na zarar vermek için Bulu'ya istifa etmesi yönünde çağrı yaptığını öne sürerek, "Lütfen! Sakın istifa etmeyiniz. İstifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok" dedi.

Alaattin Çakıcı şöyle devam etti:

"Arkanızda Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve aziz milletimizin olduğunu unutmayınız. Devletine, aziz milletine gönül vermiş tüm duyarlı Türk vatandaşları, devletinin ve Cumhur İttifakı'nın yanında olmalıdır."

Independet Türkçe

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem