Burası Cizre !

Şırnak'ın Cizre ilçesinde frenleri boşalan park halindeki kömür yüklü TIR, refüjü aşarak iki iş yerine çarptı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, TIR'ın çarptığı iki iş yeri ile bir traktör ve kamyonet zarar gördü.Edinilen bilgilere göre, Şırnak'tan yü

Burası Cizre !

Şırnak'ın Cizre ilçesinde frenleri boşalan park halindeki kömür yüklü TIR, refüjü aşarak iki iş yerine çarptı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, TIR'ın çarptığı iki iş yeri ile bir traktör ve kamyonet zarar gördü.

Edinilen bilgilere göre, Şırnak'tan yüklediği kömürü batı illerine götürmek üzere yola çıkan plakası belirlenemeyen TIR'ın sürücüsü Hurşit Balık, aracını Cizre'nin Konak Mahallesi'nde yol kenarına park ettikten sonra ailesini görmek için eve gitti. Bir süre sonra TIR, frenleri boşalarak, yokuş aşağı ilerlemeye başladı. Dorsesindeki kömür yükünün de etkisi ile hız kazanan TIR, refüjü aştıktan sonra önce bir traktör ve kamyonete çarptı, daha sonra ise Silopi yolu üzerinde bulunan iki iş yerine girdi. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı olayda traktör, kamyonet ve iş yerleri zarar gördü. Kazanın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Burası Cizre !

Burası Cizre !

Burası Cizre !

Burası Cizre !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem