Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa burcunda dolunay 11-11-2016

Dolunay zamanları son derece etkili zamanlardır, birçok şeyi açığa çıkararak sonuçlandırır ve görünür hale getirir. Dünyaya çok yakın gerçekleşecek olan Boğa burcunda ki süper Ay, belirleyici nitelikte gözüküyor. Sahip olduğumuz değerler, para, güven ve paylaşım konularında eksiklerimizi ortaya çıkararak kalıcı çözümler ortaya koyacak. 14 Kasım doğumlu Akrepler, 10 Şubat doğumlu Kovalar, 12 Mayıs doğumlu Boğalar ve 15 Ağustos Aslan burcu doğumluların hayatlarında ki etkisi oldukça yoğun olacak.

Lütfen yükselen burcunuza göre okuyunuz:

KOÇ: Boğa burcu dolunayı ile birlikte, maddi kazancınız, ortak paralar, kredi burs ve ödemelerle ilgili finansal konularda ki tamamlanmamış ne varsa açığa çıkacak ve siz eksikleriniz görüp yeni şartlarınızı ortaya koyacaksınız.

BOĞA: Kişisel girişimleriniz, genel sağlığınız, ilişkilerinizle ilgili gelişmeler daha görünür hale gelecek. Yeni bir diyete başlayabilir uzun bir program belirleyebilirsiniz. Süper dolunay sizin eskiden yük olarak gördüğünüz birçok şeyden kurtulmanız için şartlarınızı belirleyici nitelikte olacak.

İKİZLER: Her türlü kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için Boğa burcu dolunayı sağlam sonuçlar getirecek. Okul, hastane gibi her türlü kapalı alanların dışında manevi yönden sizi birçok sonuçlara ulaştıracak. Yeni terapi yöntemleri içine girebilirsiniz.

YENGEÇ: Sosyal aktiviteleriniz, arkadaşlar, kulüpler ve projelerinizle ilgili her şey gerçekleşecek olan bu süper dolunayla birlikte ortaya çıkarak netlik kazanacak ve siz kalıcı çözümleyici destekler göreceksiniz.

ASLAN: İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmanız için Boğa burunda oluşan süper dolunay terfi ve her türlü kazancınızla ilgili konuları belirleyecek. Siz daha sağlam hedeflere odaklanacaksınız.

BAŞAK: Akademik alan, Hukuk, Uluslar arası konular ve Büyük şirketlerin biriyle ilgiliyseniz bu süper dolunay sayesinde birçok şeyi sonlandıracaksınız. Eğitimle ilgili seyahatleriniz ve iş birliği içinde olduğunuz kişilerle ilişkileriniz daha belirleyici ve geleceğe yönelik yönde ilerleyecek.

TERAZİ: Ortak paralar, miras, kredi borçlar ve eşinizin geliri ile ilgili konularda Boğa burcu dolunayı bir çok şeyi açığa çıkararak eksiklerinizi görmenize yardımcı olacak ve size yeni maddi kaynaklar belirleyecek.

AKREP: Eşinizle ilgili konular, davalar, ortak işlerinizde şartlarınızı açığa çıkararak birçok şeyi netleştirip sonlandıracak olan Boğa burcunda ki süper dolunay sizin ne yapmanız gerektiği konusunda detayları fark ettirecek.

YAY: Çalışma koşullarınız, günlük iş temponuz ve sağlığınızla ilgili konularda Boğa burcunda olan süper dolunay belirleyici olup birçok şeyi netleştirecek ve siz işinizle ilgili daha somut sonuçlar elde edeceğiniz projelere yöneleceksiniz. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa kontrollerinizi yaptırarak bu dolunay sayesinde daha net sonuçlar alabilirsiniz.

OĞLAK: Aşk hayatınızla ilgili konularda şartlarınız, spor aktiviteleriniz ve uğraştığınız hobileriniz varsa veya babanızın geliri ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz bu dolunay birçok şeyi açığa çıkaracak siz eksiklerinizi görüp ileriye yönelik daha net kararlar alacaksınız.

KOVA: Ev, aile ve kökleriniz. Alım satım ve kiralamayla ilgili sürümce de kalmış bir türlü hallolmamış konular Boğa burcu süper dolunayı ile birlikte netleşecek ve ileriye yönelik şartlar belirlenecek.

BALIK: Yazışmalarınız, eğitim, kardeşleriniz, yolculuklar ve yakın çevrenizle ilgili gelişmeler hızlanarak netlik kazanıyor. Daha net sonuçlar alacağınız ve kalıcı fikirler üreteceğiniz yeni döneme geçiyorsunuz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.