Bir tır dolusu bomba ve silah !...

Adana'da bir tır dolusu, roket atar, füze, bomba ve silah ele geçirildi. Tır şoförü gözaltına alındı.Adana polisi, sabah saatlerinde yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine Metal Sanayi'ndeki bir işyerine baskın yaptı. Takibe alınan Konya pl

Bir tır dolusu bomba ve silah !...

Adana'da bir tır dolusu, roket atar, füze, bomba ve silah ele geçirildi. Tır şoförü gözaltına alındı.

Adana polisi, sabah saatlerinde yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine Metal Sanayi'ndeki bir işyerine baskın yaptı. Takibe alınan Konya plakalı tır, sanayi sitesine gelince durdurulup narkotik köpeklerle arama yapılmak istendi. Ancak dorsesi açılan tır'da adeta bir cephanelikle karşılaşıldı. Roket, füze, el bombası ve çeşitli çap ve markada silah olduğu ileri sürülen tır'ın çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

Terörle Mücadele Şubesi ve Bomba imha ekiplerinin kontrolünde tır, eskortlarla Şakirpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü. Merkezin çevresinde de önlem alan polis, buraya kimseyi yaklaştırmadı. Tır'ın burada boşaltılıp, silahların envanterinin çıkartılacağı öğrenildi.

İsmi açıklanmayan tır şoförü gözaltına alınırken olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler