Binler uğurladı !

Diyarbakır Silvan ilçesinde devam eden sokağa çıkma yasağı esnasında PKK terör örgütüne yönelik operasyon esnasında şehit düşen Jandarma Teğmen Altuğ Pek, binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı. İl Müftüsü Koçak, şehit teğmenin

Binler uğurladı !

Diyarbakır Silvan ilçesinde devam eden sokağa çıkma yasağı esnasında PKK terör örgütüne yönelik operasyon esnasında şehit düşen Jandarma Teğmen Altuğ Pek, binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı. İl Müftüsü Koçak, şehit teğmenin dedesinin de şehit olduğunu açıkladı.

Sabah Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan şehit Teğmen'in naaşı, önce baba ocağı Menteşe'nin Paşapınarı Mahallesi'ndeki evine getirildi. Şehidin naaşı, burada alınan helallikten sonra cenaze namazı için Menteşe Kurşunlu Camii'ne getirildi.

Şehit Jandarma Teğmen Altuğ Pek'in cenaze törenine Vali Vekili Salih Gürhan, AK Parti, CHP ve MHP Muğla milletvekilleri, Aydın Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, siyasi parti il ve ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum müdürleri, şehit teğmenin ailesi ve yakınları ile binlerce vatandaş katıldı.

Şehit Jandarma Teğmen Altuğ Pek'in öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazını Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak kıldırdı. İl Müftüsü Koçak, şehit teğmenin dedesinin de şehit olduğunu açıkladı. Kılınan cenaze namazının ardından askerlerin şehidin naaşını omuzlarında taşıdıkları sırada vatandaşlar tekbir getirdi ve "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atıldı. Şehit Jandarma Teğmen Altuğ Pek'in naaşı Muğla Büyükşehir Belediyesi Cenaze taşıma aracına konduktan sonra yol boyunca vatandaşlar şehit için dua etti ve PKK terör örgütü aleyhine slogan attı. Şehit Jandarma Teğmen Muğla Şehitler Mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Binler uğurladı !

Binler uğurladı !

Binler uğurladı !

Binler uğurladı !

Binler uğurladı !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler