Binali Yıldırım'dan flaş seçim açıklama: Fark azalıyor!

Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar.

Binali Yıldırım'dan flaş seçim açıklama: Fark azalıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım cuma namazı çıkışı açıklama yaptı

Yıldırım "Süreç devam ediyor. Aradaki oy farkının azaldığını görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım'ın açıklamaları şöyle: 

Seçimden sonra itiraz sürecinde söz YSK'nın. İlçe ve il seçim kurullarında faaliyetler devam ediyor. Karşılıklı itirazlar var. Kimi kabul ediliyor kimi reddediliyor. Şu anda beklemekten başka yapacak faaliyet yok. YSK bu süreci yönetecek. Seçimin sahibi YSK.

Oy farkı her an değişiyor. Değişik ilçelerde sayım devam ediyor. Belirli oranda aradaki farkın azaldığını görüyoruz. Bütün bu detay çalışmaları ilçelerdeki seçim kurullarının teşkil ettiği heyetler yapıyor. Bu detayları güncel olarak aktarmam doğru olmaz.

Her şey yasalara uygun çalışmalar devam ediyor. Bir yandan eksik girişler kaydırmalar kontrol ediliyor. Sayımlarla ortaya çıkan rakamlar işleniyor. Şu anda işlem bitmeden bir şey söylemem doğru olmaz. Seçim akşamı 23.25'te bana gelen bilgilerle açıklama yaptım. Devam edince şartlar değişti.

YSK açıklamadan sayıları açıklamaları manidar. Bu kadar eminlerse buyursunlar sayalım, kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.

YSK mazbatayı kime verirse başkan odur.  Sayım tamamen yapıldığında işin tamamen değişeceğini kanaatindeyiz.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem