Bilim Kurulu toplandı! 4 günlük sokağa çıkma yasağı gündemde mi?

Bilim Kurulu toplantısı başladı! Artan vakalar sonrası yeni koronavirüs tedbirleri gelecek mi?

Bilim Kurulu toplandı! 4 günlük sokağa çıkma yasağı gündemde mi?

Türkiye'de son haftalarda 30 bin bandında seyreden koronavirüs vakalarının ardından Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında saat 17.00'de toplandı. Yılbaşında sokağa çıkma kısıtlamasının da ele alındığı kritik toplantı sonrası Bakan Koca'nın saat 19.00'da açıklama yapması bekleniyor.

1 Haziran'da başlayan Kontrollü Sosyal Hayat dönemi ile birlikte koronavirüs vaka sayıları artışa geçti. Özellikle son günlerde 30 bin bandında açıklanan vaka sayılarının ardından Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında saat 17.00'de toplandı.

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLACAK MI?

Toplantıda, yılbaşında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanıp uygulanılmayacağı ve kısıtlamaların genişletilmesi ele alınacak. Kritik toplantıda vaka ve vefat sayılarına göre yeni bir yol haritası çizilecek. Bilim Kurulu'nda ayrıca yoğun bakımlardaki doluluk oranı, alınan tedbirlerin etkileri de ele alınacak.

Toplantının ardından saat 19.00'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem