Benim bütün eşlerim kızımdan küçüktü !

Mehmet Ali Erbil’in, ünlü futbolcu Önder Turacı’yla olaylı boşanma davasıyla geçen yıllarda gündemden düşmeyen Belçika Güzeli Ayşe Özdemir’le beraber olduğu iddiası magazin basınına bomba gibi düştü.Eleştiri oklarının hedefi olan Erbil, iddiaları yalanlad

Benim bütün eşlerim kızımdan küçüktü !

Mehmet Ali Erbil’in, ünlü futbolcu Önder Turacı’yla olaylı boşanma davasıyla geçen yıllarda gündemden düşmeyen Belçika Güzeli Ayşe Özdemir’le beraber olduğu iddiası magazin basınına bomba gibi düştü.

Eleştiri oklarının hedefi olan Erbil, iddiaları yalanladı. "Kız beni amcası gibi görüyor" diyen Erbil, kendisinden yaşça küçük sevgilileri olması nedeniyle eleştirilmesine de "Kompleksim yok, bütün eşlerim kızımdan küçük" şeklinde yanıt verdi.
 
"İLİŞKİ FALAN YOK"
 
Erbil, beraber çekilmiş pozlarını sosyal medyadan paylaştığı Özdemir ile hakkında aşk iddiası çıkınca bütün fotoğrafları sildi. Özdemir’in kaçış sendromu nedeniyle düzenli olarak serum tedavisi gördüğü hastanede kendisini ziyarete geldiğini belirten Erbil, “Beni sevdiği için hastaneye ziyarete geldi, o kadar. İlişki falan yok. Beni amcası olarak görüyormuş” diyerek espri yaptı.
 
"BÜTÜN EŞLERİM KIZIMDAN KÜÇÜKTÜ"
 
Özdemir ile aradaki 35 yaş fark nedeniyle hakkında sosyal medyada “Kızı Sezin’den küçük biriyle beraber” yorumları yapılan Erbil, yaş farkını önemsemediğini belirtti ve “Şimdiye kadar hiç öyle bir kompleksim olmadı. Zaten benim bütün eşlerim kızımdan küçüktü, ama şu anda hayatımda kimse yok. Kalbim 3 çocuğumla dolu, benim aşklarım onlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler