Belediye Başkanı ifadeye çağrıldı !

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Kentsel gelişim ihalesi'ne ilişkin 2 yıldır sürdürülen soruşturma kapsamında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bu sabah saat 06.30 sıralarında operasyon düzenledi.BÜY

Belediye Başkanı ifadeye çağrıldı !

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Kentsel gelişim ihalesi'ne ilişkin 2 yıldır sürdürülen soruşturma kapsamında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bu sabah saat 06.30 sıralarında operasyon düzenledi.

BÜYÜKERŞEN İFADEYE ÇAĞRILDI
 
Fen İşleri ve İmar Daire Başkanlığı çalışanı olduğu belirtilen 20'ye yakın belediye personeli, evlerine yapılan baskınlarla gözaltına alındı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ifadeye çağırdığı belirtildi. Belediyede herhangi bir aramanın yapılmadığı, evrakın daha önce incelendiği belirtildi. Başkan Büyükerşen'in bugün gidip ifade vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem