Başkent'ten Amsterdam, Brüksel ve Londra'ya doğrudan uçak seferi talebi onaylandı

ANKARA'dan yurtdışı seferlerini teşvik için yayımlanan Genelge kapsamında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Türk Hava Yolları'nın Amsterdam, Brüksel ve Londra uçuşları için yaptığı talebi onayladı.  Sivil

Başkent'ten Amsterdam, Brüksel ve Londra'ya doğrudan uçak seferi talebi onaylandı
ANKARA'dan yurtdışı seferlerini teşvik için yayımlanan Genelge kapsamında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Türk Hava Yolları'nın Amsterdam, Brüksel ve Londra uçuşları için yaptığı talebi onayladı.
 
 
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yapılan açıklamada, Esenboğa Havalimanı'ndan yurtdışı uçuşların artırılması amacıyla yürütülen çalışma kapsamında Borajet Havayolları'na Münih, Pegasus Havayolları'na ise Bakü ve Amman uçuşları için verilen izinlerin ardından THY'nin de Avrupa'da üç noktaya uçuş düzenlemek için yaptığı başvurunun kabul edildiği bildirildi. Teşvikli hatlardan yararlanmak isteyen havayollarının başvurulanı değerlendirmeye devam eden SHGM, THY'nin AnadoluJet markasıyla uçuş gerçekleştirmek üzere Ankara - Amsterdam (Hollanda), Ankara-Brüksel (Belçika) ve Ankara - Londra (İngiltere) hatlarında uçuş talebini onayladı. Söz konusu hatlarda haftalık olarak yaz döneminde 3, kış döneminde ise en az 2 frekans olarak düzenlenecek seferlerin 3 ay içinde başlaması öngörülüyor. Başkent'ten daha önce 6 ülkede 11 noktaya gerçekleştirilen uçuşlar, Genelge kapsamında tahsis edilen 6 yeni hatla birlikte 11 ülkede 17 noktaya ulaştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler