Başkan Zorluoğlu'ndan kandil mesajı

Başkan Murat Zorluoğlu Mevlit kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Zorluoğlu'ndan kandil mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Zorluoğlu mesajında, âlemlere rahmet olarak dünyaya gelen Hazreti Muhammed (S.A.V.)’in doğduğu gece olan mübarek Mevlid Kandili’ni idrak etmenin mutluluğu içinde olduğunu belirtti.

Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamber Efendimiz’in tebliğ ettiği ilahi mesajların insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıttığını vurgulayan Zorluoğlu şunları kaydetti: "Milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin Hak katında makbul olmasını temenni ediyorum. Rabbimden, bu mübarek gece vesilesiyle, İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini; tüm insanlığın yürek acılarını ve gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem