Başkan Altunbaş'dan Ayvazoğlu'na ziyaret

Temel Altunbaş, Ali Ayvazoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Altunbaş'dan Ayvazoğlu'na ziyaret

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Ali Ayvazoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yöneticileri, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Ali Ayvazoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Başkan Altunbaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sayın Ali Ayvazoğlu ile bir dönem çalışma arkadaşıydık. Çok kıymetli ve çalışkan bir isimdir. Rabbim kendisine hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder inşallah.”
 

ELEŞTİRİLERE CEVABINI ÇALIŞMALARIYLA VERECEK
 
Başkan Altunbaş ayrıca Ayvazoğlu’na yapılan eleştiriler konusunda da, “Donanımıyla beraber yapacağı başarılı çalışmalarla birlikte bu eleştirilere en iyi cevabı verecektir” dedi.
 
TRABZON İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
 
Ayvazoğlu ise AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, “Trabzon ve bölge için en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.




 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler