Başbakan askeri çağırdı !

Taksim'deki gösterilere destek için Ankara'da toplanan gruba polis müdahale etti. Başbakanlık Binasının çevresi barikatlarla çevrildi. Polis, binaya araç, sivil vatandaş girişini engelliyor. Polis, İl Jandarma Alay Komutanlığı'ndan destek istedi. Valilik

Başbakan askeri çağırdı !
Taksim'deki gösterilere destek için Ankara'da toplanan gruba polis müdahale etti. Başbakanlık Binasının çevresi barikatlarla çevrildi. Polis, binaya araç, sivil vatandaş girişini engelliyor. Polis, İl Jandarma Alay Komutanlığı'ndan destek istedi. Valilik talimatı ile Başbakanlık binasının çevresine askerler de konuşlandırıldı.
 
Hürriyet'teki habere göre Ankara'da gruplar öğle saatlerinde Güvenpark'ta toplanmaya başladı. Grup az önce Başbakanlık Binası'na doğru hareketlenince polis harekete geçti.
 
Çevik kuvvet göstericilere müdahale ediyor. Ara sokaklara kaçan göstericilere polis, göz yaşartıcı bomba, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem