Başbakan'a Hakarete Gözaltı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun geçişi sırasında hakaret ederek el kol işareti yapan bir çocuk korumalar tarafından gözaltına alındı.Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Başbakan'ın konvoyunun öğle saatlerinde geçişi sırasında bir çocu

Başbakan'a Hakarete Gözaltı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun geçişi sırasında hakaret ederek el kol işareti yapan bir çocuk korumalar tarafından gözaltına alındı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Başbakan'ın konvoyunun öğle saatlerinde geçişi sırasında bir çocuk tepki göstererek el kol işaretleri yaptı. Bunun üzerine konvoyun sonunda bulunan koruma polisleri Erdoğan'a hakaret ettiği belirlenen 11 yaşındaki Erdal G. adlı çocuğu gözaltına aldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen G., buradan Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık tarafından ifadesi alınan çocuk, daha sonra yaşı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem