Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak Burcunda Yeni Ay 25-08-2019

Başak burcu Zodyakta; düzen, sağlık, hizmet ve rutin işleri temsil eder. Yeni aylar her zaman için yeni başlangıçlar yeni kapılardır. Ve Cuma günü olacak olan dolunay, Thuban yıldızıyla birlikte doğuyor.

Hazineyi muhafaza eden anlamına gelen sabit yıldız; açılacak kapının değerini ve önemini vurguluyor. Bu güzel yeni ay bizlere hizmet etmek ve onurlandırmak için doğuyor ve hazine kapılarını aralıyor. Bu hazine ayrıca neşe ve mutluluk getirecek sadık ve becerikli kıskanç eş ya da Partneri de müjdeliyor.

Önümüzde ki on beş günlük sürede bir işe başlama niyetinde olanlar ya da işlerini büyütmek için ortaklık işine girecekler veya evleneceklere yarayacak olan yeni ayın bir başka özelliği, konu her ne ise bitmeye odaklı. Yeni ay haritasında Yay burcu yükseliyor. Geniş yelpazede toplanan Yay burcu konuları, Uluslar arası, hukuk, akademi ve ticari konularda mutluluk ve kazanç geleceğini ön görüyor.

Özellikle gençlik ve spor alanında yapılacak olan başlangıçlar neşe ve kazanç dolu. Uluslar arası konularda toparlama dönemine de işaret eden gelişmeler her ne kadar şartlarda ki esnekliği işaret etse de finansal konulardaki büyüme ile ilgili yeni süreci işaret ediyor. Evet, Başak burcunda olacak olan yeni ay, bol bereketi ile doğuyor.

Dileklerim, hazinenin kapısı kimin neye ihtiyacı varsa ona göre açılması. İş isteyene iş, sağlık isteyene sağlık, huzur isteyene huzur olsun. Hepimize iyi geleceğini umduğum yeni ayın yenilikçi ve kalıcı değişiminin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BAŞAK BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Günlük rutin işleriniz, çalışma koşullarınız ve beslenme düzeninizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş konularında yapacağınız başlangıçlar size iyi gelecek. Hareketi ve bereketi bol olan Başak burcu yeni ayı girişim zamanı. Evcil hayvan beslemek isteyen yükselen Koçlar için şimdi edinebilirler.

YÜKSELEN BOĞALAR: Aşk, yetenekleriniz, çocuklarınızın şartları ve varsa ek gelirde olabilecek yeni başlangıçlar hazinenin kapılarını aralıyor. Aşkta olan şans size iyi gelecek. Bitirmeye odaklı yeni ay enerjisini olumlu yönde kullanmanızı dilerim. Eğer yeteneklerinizi geliştirmek için bir program belirliyorsanız Başak burcunun enerjisi becerikli bir Partneri müjdeliyor. Başak burcu yeni ayı kişisel konumunuzu bir yerlere taşıyacak.

YÜKSELEN İKİZLER: Ev, aile, kökler, temelleriniz ve eşinizin iş statüsü ile ilgili konularda olabilecek yeni başlangıçlar hazinenin kapısını aralıyor. Psikolojinize iyi gelecek olan yeni ay ileriye yönelik kararlar aldırarak sizi harekete geçirecek. Başak burcu yeni ayı eşinize çok yarayacak.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Yakın çevreniz, anlaşmalar, eğitim, yazışmalar ve sözleşmeler bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Başak burcunda olacak olan yeni ayla birlikte hareketli bir döneme giriyorsunuz. Sonuca odaklı yeni ay iş anlamaları ve projelerle ilgili şanslar getiriyor. Harcamalarınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Maddi kaynaklarınız ve kazancınızda olabilecek yenilikler size iyi gelecek. Bir eğitim içindeyseniz hazine kapıları açılıyor ve siz yeni bilgilerle donanıyorsunuz. İş alanında da fırsatlar getiren Başak burcu yeni ayı varsa çocuğunuzun iş ve statüsünde de bolluk ve bereketli kalıcı dönemi ön görüyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Şartlarınız, sağlığınız, motivasyonlarınız ve kendinizi ifade şekliniz. Yeni ayla birlikte şartlarınızı iyileştirecek yeni kapılar açılıyor. Mesleki alanda maddi konularda en çok size yarayacak olan yeni ay, babanıza çok iyi gelecek.

YÜKSELEN TERAZİLER: Zorluklarınız, alışkanlıklarınız, dilekleriniz ve gizli yürüttüğünüz işleriniz Başak burcu yeni ayı ile yeni kapılar açılıyor ne diliyorsanız kabul görüyor. Anlaşma ve sözleşmelerde olabilecek şanslı gelişmeler size iyi gelecek. Eğer proje çalışmanız varsa yeni fikirler hazine değerinde. Bereketiyle doğan ay size çok iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREPLER: Arkadaşlıklarınız, sosyal çevreniz, organizasyonlar ve projeleriniz. Size yeni kapı açılıyor. Yeni fırsatlarla beraber önemli insanlarla tanışacak ve önemeli projelerin içine gireceksiniz. Çok güzel ve kıymetli değerlere sahip olacağınızı ön gören Başak burcu yeni ayı sizi çok önemli yerlere taşıyacak.

YÜKSELEN YAYLAR: İş kariyer, hedefler ve toplum önünde ki imajınız. Yen kapılarla birlikte yeni fırsatlar size geliyor. İş konusunda iyi ortak ve hizmet alacağınız dönemi iyi değerlendirmenizi öneririm. Şarlarınızda olacak olan iyileşme sağlığınıza da yarayacak. Bol bereketi ile doğan yeni ay, size çok iyi gelecek.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Hukuk, medya, akademik alan, uluslar arası konular, ticari şirketler ve internet üzerinden yapmış olduğunuz işleriniz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz size hazine kapıları açılıyor. Hedeflerinize ulaşmanız için fırsatları ve kişileri getirecek olan yeni aydan hizmet göreceksiniz. Yeni ayın güzel enerjisi size hayırlı kapılar açıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Kredi borç, alacak verecek, ortak gelir, sigorta, burs, eşinizin geliri, miraslar gibi ortak para konularının birisi ile ilgiliyseniz Başak burcunda olacak olan yeni ayın kapıları hayırlara açılıyor. Projelerinizi sağlamlaştıracak olan finansal kaynağı sağlayacak Başak burcu yeni ayı size iyi gelecek.

YÜKSELEN BALIKLAR: Eşinizin konumu, şartları, sağlığı, ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler, anlaşmalarınız ve varsa davalarınız. Başak burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Size iş anlamalarınızda fırsatlar getirecek olan Başak burcu yeni ayı hizmet göreceğiniz yardımcıları karşınıza çıkaracak.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun. Doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR