Bartın’dan acı haber

Bartın'da dağıtım izninde olan asker, serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Ankara'da yaşayan 22 yaşındaki Tolga Gürgen isimli genç, dağıtım iznindeyken bayram tatilini de fırsat bilerek arkadaşları ile birlikt

Bartın’dan acı haber

Bartın'da dağıtım izninde olan asker, serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da yaşayan 22 yaşındaki Tolga Gürgen isimli genç, dağıtım iznindeyken bayram tatilini de fırsat bilerek arkadaşları ile birlikte Bartın'ın İnkumu sahiline geldi. Burada serinlemek için denize giren Gürgen, birden dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Sahilde bulunan vatandaşlar ve cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkartılan gencin olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan genç yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aslen Tokat'lı olan Gürgen'in kısa bir süre önce acemi birliği olan Bilecik'ten dağıtım izni için Ankara'ya ailesinin yanına geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler