’’Bana bıyık burdun" cinayeti !

Bursa'da bir kişi bıyık burma meselesi yüzünden komşusu tarafından öldürüldü.Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, peynircilik yapan ve aynı sokakta evi ve peynir deposu olan 4 çocuk babası Hüseyin D. (59), s

’’Bana bıyık burdun" cinayeti !

Bursa'da bir kişi bıyık burma meselesi yüzünden komşusu tarafından öldürüldü.

Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, peynircilik yapan ve aynı sokakta evi ve peynir deposu olan 4 çocuk babası Hüseyin D. (59), sabah saatlerinde deposuna gelerek çalışmaya başladı. Saat 11:00 sıralarında, aynı sokakta oturan ve bir süredir işsiz olan CNC operatörü komşusu 29 yaşındaki Ö.K, Hüseyin D.'nin deposuna geldi. İddiaya göre, Hüseyin D.'ye, "Beni taciz ettin, bana bıyık burdun" diyen Ö.K, eline aldığı bıçak ile komşusunu göğsünden bıçakladı. Çığlıklar üzerine olay yerine gelen komşuları hemen polise ve ambulansa haber verdi. Hüseyin D, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ö.K. polis ekiplerince gözaltına alındı. Cinayet büro ekipleri tarafından ifadesi alınan Ö.K, adli makamlara sevk edildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler