Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda yeni ay 27-02-2022

2 Mart 2022 tarihinde Balık burcunun 12 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Çok güçlü bir yeni ay yaşayacağız. Balık burcu burçlar kuşağında; hizmet, fedakârlık, ruhsal anlayışla eş değer tutulur ve hastane, ilaç gibi konuları da kapsamına alır. Yeni ay bu konular üzerinden yeni başlangıçlar yapacak. Genel olarak Balık burcu yeni ayının ana teması; diplomasi, anlaşmalar ve maddi gelişmeler üzerinden ilerliyor. Ve yeni ayla birlikte bu konularda yeni takip sürecine geçiliyor.

Diplomaside önemli bağlantılarla devletin koruyucu kararlar alacağını, ileriye yönelik olarak yanlış doğru bakılmaksızın alınmış kararların aydınlatıcı olacağını gökyüzü ön görüyor. Radikal kararların alındığı bu dönemin güçlü etkiler başlattığını önemli ve kalıcı şartlara geçildiğine de Balık burcu yeni ayı önemle vurgu yapıyor.

Ayrıca; denizler, nehirler, okyanus gibi suyla ilgili konularda önemli iş anlaşmalarının yapılacağına vurgu yapan Balık burcu yeni ayı, beklenmedik su taşkınlarına da işaret ediyor. Rutubetten kaynaklanan soğuk algınlıklarının başladığı bu dönemde dikkat edilmesi gereken konular; ayaklar ve bacaklarda olabilecek hastalıklar.

Yaptırım gücü çok yüksek olan Balık burcu yeni ayı, ısrarla yeni başlangıçlara yönlendiriyor. Her ne kadar bedelleri olsa da yenilikler hepimize iyi gelecek.

YÜKSELEN KOÇLAR: Zorluklarınız, sizin kontrolünüzün dışında olan gelişmeler, kapalı alan işleriniz (hastane, okul) gizli hesaplarınız ya da gizli yürüttüğünüz işleriniz ve psikolojiniz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. İş kariyer alanında yapacağınız bağlantılar, ortaklı işlerinizde ileriye yönelik hesap etmediğiniz koşullar gelişse de yolunuzdan dönmeyiniz. Şartlar ileride üretime geçecek.

YÜKSELEN BOĞALAR: Sosyal amaçlar, projeler, organize ettiğiniz işleriniz ve en önemlisi umutlarınız; Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konularda aydınlatıcı başlangıçlara geçiyorsunuz. Yabancı insanlarla veya şirketler aracılığı ile kuracağınız bağlantılar ileriye yönelik kararlarınızı kesinleştirecek. İkili dayanışma ya da ortaklı işlerde hesap etmediğiniz bedeller karşınıza çıksa da yolunuzdan dönmeyiniz. İleriki zamanda sevineceğiniz gelişmeler sizi bekliyor.

YÜKSELEN İKİZLER: İş, kariyer ve hedefleriniz; Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Ortak gelir üzerinden kuracağınız bağlantılar aracılığı ile size köprü vazifesi olacak insanlar ya da şirketlerle ilgili ödeyeceğiniz bedeller çıksa da hedeflerinizden vaz geçmeyiniz. İleride üreyen çoğalan anlaşmalar sizi bekliyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik alan, Hukuk, büyük şirketler, basın yayın ve uluslararası meseleler; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Yapacağınız anlaşmalarla kuracağınız bağlantılar ödeme ve ortak gelirde bedelleri olan kararlar aldırsa da yapacak olduğunuz anlaşmadan vaz geçmeyiniz. Hedeflerinize ulaşmanız için ileride devam eden gelişmeler olacak.

YÜKSELEN ASLANLAR: Banka hesaplarınız, ödemeler, alacak- verecek, burs, sigorta ve nafaka gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz. Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Çalışma şartlarınızda yapacağınız bağlantılarla ortaklı işlerinizde yeni sürece geçiyorsunuz. Bazı fedakarlıklar öne çıksa da gelişmeler sizi ileride daha iyi şartlara geçirecek.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak işleriniz, anlaşmalarınız, danışmanlık almış olduğunuz kişiler (doktor, öğretmen, avukat) ve varsa eşinizin içinde bulunduğu koşullar ve davalarınız. Balık burcunda geçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Yatırım ve ofis işlerinizde geçeceğiniz yeni bağlantılar, çalışma temponuzda bazı bedelleri öne çıkarsa da ileride iyi şartlar sizi bekliyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Günlük çalışma koşullarınız, beslenmeniz ve sağlığınız. Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlar sizi bekliyor. Temel eğitim ve ailenizle ilgili kurulacak olan bağlantılar özel ilişkilerinizi öne çıkarıyor. Bu dönem yeni sorumluluklar fedakarlıkları da beraberinde getirse de gelişmeler ileride sizi iyi duruma geçiriyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Çocuklarınız, yetenekleriniz, hobileriniz, yatırımlarınız, özel hayatınız, lüks harcamalarınız ve eğlenceniz; Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Kurs, anlaşmalar ve iletişim araçları ile kuracağınız bağlantılarla bazı temeller oluşturacaksınız. İlk zamanlar fedakârlık gerektiren gelişmeler öne çıksa da ileride devam eden genişleyen düzene geçiyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Temel eğitiminiz, aileniz, yerleşim ve eşinizin iş kariyer alanı; Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Maddi anlaşmalar yolu ile kuracağınız bağlantılar hareket alanınızı öne çıkarıyor. Bu konularda bazı bedeller olsa da ileride genişleyen ve devam eden düzen oluşuyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Anlaşmalarınız, kısa eğitim, iletişim gerektiren konular ve varsa kardeşlerinizin şartları; Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni gelişmeler sizi bekliyor. Kişisel konumunuzla ilgili yapacağınız bağlantılar size finansal kazanç fırsatları getiriyor. Gelişmeler bazı fedakarlıkları öne çıkarsa da ilerleyen dönemde devam eden düzen oluşuyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Emek vererek elde ettiğiniz kişisel kazancınız. Varsa eşinizin banka işlemleri ve çocuğunuzun iş alanı; Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni gelişmeler sizi bekliyor. İnternet ve telefon üzerinden yapacağınız bağlantılar sizi kişisel olarak yeni şartlara geçiriyor. Gelişmeler ilk etapta zorlasa da ilerleyen zamanda genişleyen ve devam eden sürece gireceksiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız ve girişimleriniz; Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni süreç başlıyor. Sosyal alanda kuracağınız bağlantılar sizi yeni şartlara geçiriyor. Okul ve hastane gibi yerlerde çalışıyorsanız gelişmeler ilk zaman sizi zorlayabilir. Devam eden süre içinde daha iyi şartlara geçiyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR