Bakan Soylu Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı

Bakan Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı.

Bakan Soylu Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışında bulunan hesaplarda büyük miktarlarda parası olduğunu iddia etmişti. Erdoğan ise bu iddia sonrası Kılıçdaroğlu'na 'yurt dışında hesabım olduğunu ispat et istifa ederim' diye meydan okumuştu.


Kemal Kılıçdaroğlu bugün yapılan grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın bazı isimlerin İngiltere-İrlanda arasında bulunan Man adasındaki bir şirkete para transferi yaptıklarını iddia etti. Kılıçdaroğlu, bu transferlere dair SWIFT işlemlerini gösterdiğini iddia ettiği bazı belgeleri de kürsüden gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun iddiaları sonrası AK Parti'den çeşitli tepkiler yükselirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da CHP liderine olan tepkisini sosyal medya hesabından dile getirerek istifaya çağırdı.

Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Soylu, ‘#İstifaEtKılıçdaroğlu’ etiketiyle, “Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” sözünü paylaştı. Soylu ardından ise “Bir siyaset bezirganı olan Kılıçdaroğlu bu sözü bir kez daha haklı çıkardı.” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler