Bakan Cahit Turhan Tonya'da: "Allah bizi mahçup etmesin"

Bakan Cahit Turhan Tonya'da vatandaşlara seslendi.

Bakan Cahit Turhan Tonya'da: "Allah bizi mahçup etmesin"

Haber61 - Haber Servisi - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Tonya'da seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan sabah saatlerinde muhtarlara yaptığı toplantı sonrasında Tonya ilçesine giderek burada Seçim İrtibat Bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın Tonya'daki konuşmasından satır başları şu şekilde: 

Sevgili Tonyalılar sizleri selamlıyorum. Bugün burada bizi güler yüzlerinizle karşıladınız. Seçim irtibat bürosunu açmak için buradayız. Önümüzde bir seçim var. insanlar hizmetleri kendilerine ulaştıracak kadroları seçecektir. Sandık milletin önüne konulacak. Millet kendine hizmet edenleri seçecektir. Hizmet amacıyla yola çıkıp, milletin inanıp iktidara getirdiği hizmet iktidarıyla insanların yüzleri gülmektedir. Cumhurbaşkanımız bana selamımı söyle, onlar bizi mahcup etmeyecektir dedi.

Bu hizmetler sizlerin hakk9nız. Daha önce gelmesi lazımdı. Öncelik sırasına koyduk. Yatırım imkanlarını her yerde olduğu gibi Tonya’da da hizmete sunduk.

Konya ovasında yol yapmak kolay. Burada 150 km bölünmüş yol yapmaya kalksak Amerika’nın bütçesi yetmez ama yapılacak mı? yapılacak. Belirli plan program dahilinde yapacağız. Bu bölgenin insanı hakkediyordu. Daha önce neden yapılmıyordu. Ülkenin parası ülkenin borçlarına gidiyordu. Ne zaman sahneye milletin adamı çıktı, yönetimi eline aldı. İMF’nin borçlarını ödedi. Batık bankaların borçlarını ödedi bunları yaparken hizmeti aksatmadı. Artık yatırımlar kendi kendini yapıyor. Neden? Oluşan güven ortamından kaynaklanıyor. Bütün bunları durmak yok yola devam anlayışı ile yapıyoruz.

17 yılda bu ülkeye ne yaptı diye bir ahmaklık içerisinde olabiliyorlar. 17 yılda ne yapıldığını bu millet biliyor. Türkiye büyüyecek güçlenecek. İnsanımız hak ettiği hayata kavuşacak.

,Bu hizmetler siz isterseniz yapılacak. Nasıl olacak size bu hizmetleri getirecekleri seçerek. 17 yılda 15 seçim yaptık hepsini kazandık. Milletimiz hizmet edeni seçti.

Bu seçim sadece yerel yöneticilerin seçileceği seçim dışında dış güçlere en büyük dersin verileceği seçimdir. Milli birlik ve beraberliği içerisinde, Türkiye’nin izni olmadan racon kesilemeyeceğini gösterileceği bire seçimdir. Bu seçim okyanus ötesindekilere tsunami etkisi yapacak bir seçimdir.

Bu millet bidon kafalı, göbeğini kaşıyanları çöplüğe atmıştır.

Bu millet bayrağı indirmeyecek, ezan okunurken ıslık çalanlara fırsat vermeyecek. Bu ülke 15 Temmuz’da bu ülkeyi peşkeş çekmeye çalışanlara gereken cevabı vermiştir.,

Bu millet kendi kararını kendi verecek. Allah bize bu memlekette bağımsızlığımızı istikbalimizi tehdit edecek kişilere karşı mahcup eylemesin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem