Bakan Albayrak: "Terörist cenazesine katılanlar Atatürk'ün adını anamazlar"

Bakan Albayrak'tan çarpıcı açıklama...

Bakan Albayrak: "Terörist cenazesine katılanlar Atatürk'ün adını anamazlar"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Trabzon ziyaretidne Düzköy AK Parti kongresinde yaptığı konuşmada şehit edilen ogretmenlere rahmet dileyerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.  


Bakan Berat Albayrak, Bakan Soylu’nun Türkiye'nin güvenliğini sağlamak adına uyumadan dinlenmeden çalıştığını ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti; "Son 1 buçuk yıldır sayın bakanımız da ifade etmişti. Çok büyük bir mücadele ediyoruz. Birlik beraberlik içinde olmamız gereken günlerdeyiz. Terörist cenazelerine katılanlar siyasetçilere ve milletvekillerine tepki gösterdi. Benim şehidimin cenazesine gitmeyenler, bu ülkenin kurucusu Mustafa kemal Atatürk’ün adını anıyor. Terörle yan yana yürüyenler Atatürk'ün adını anamaz.

Bakan Albayrak:

Bakan Albayrak konuşmasına şöyle devam etti: “Bölgede kıyamet senaryoları yazılıyor. Orada yasanan zulüm zaten ortada. Müslümanı müslümana kırdıracak bir mezhep savaşı hazırlanıyor. 15 Temmuz bu oyunu desifre edip toplumsal olarak birleştidiğimiz bir gündür. 16 Nisan'da Türkiye siyaseten istikrarlı ve geri dönülemez bir şekilde sisteme dönüştü. Bu bir bayrak yarışıdır ve hep birlikte önümüzdeki 20, 50 ve 100 yılı bu ülkenin yüzyılı olabilmesi için yorulmadan usanmadan bu eşiğin en önemli sınav tarihi olan 2019'da tarih yazmak zorundayız. 2019 yeni sistem de en kritik ve tarihi gün olacak. Teşkilâtlarımızın tamamı bu hakikatle çalışacak bizim kimseye kızma küsme lüksümüz yok.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem