Bakan Albayrak'tan şehit Eren için taziye mesajı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, genç yaşında şehit edilerek Türkiye'yi yasa boğan Eren Bülbül için mesaj yayınladı.

Bakan Albayrak'tan şehit Eren için taziye mesajı

Türkiye, Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerin yerini gösterirken PKK'lılarca vurularak şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül için ağladı. 

Eren'in dün Maçka'da gerçekleşen cenaze törenine mahşeri bir kalabalık eşlik ederken gözyaşları Eren için aktı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, toplumun her kesiminden insanların gözyaşı döktüğü genç yaşında şehit düşen Eren Bülbül için taziye mesajı yayınladı. 

Enerji Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "Tarihte adına türküler yazılan 15'lilerimizin yanına bir de kahraman Erenimizi ekledik. Rabbim mekanını cennet eylesin. İyi ki varsın Eren" ifadelerine yer verdi. 

Bakan Albayrak'tan şehit Eren için taziye mesajı

Facebook'ta Haziran ayında yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımıyla yürekleri dağlayan Eren'in şehit eden teröristlerin bulunması için Trabzon, Gümüşhane ve Giresun Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Jandarma ve Polis Özel Harekât ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem