Babacan ve Başçı istifa mı etti ?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası başkanının istifa ettiği iddialarına “Öyle bir şey söz konusu değil” diye cevap verdi.Genel Kurulda tartışmalı olarak devam eden İç Güvenlik Paketinin görüşme

Babacan ve Başçı istifa mı etti ?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası başkanının istifa ettiği iddialarına “Öyle bir şey söz konusu değil” diye cevap verdi.

Genel Kurulda tartışmalı olarak devam eden İç Güvenlik Paketinin görüşmelerinin 9. gününde 26 madde kabul edilirken, muhalefet paketin tartışmalı maddeleri ile ilgili itirazlarına devam etti.

CHP’li Bülent Kuşoğlu’nun Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı’nın istifa ettiği yönündeki iddiaları sorması üzerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Öyle bir şey söz konusu değildir” diye cevap verdi.

Görüşmelerde önerge ile polislik mesleğine alımlar yaş üst sınırı önerge ile 30 olarak belirlendi. Genel Kurul görüşmeleri gece saat 02.05’te tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem