Atatürk Havalimanı'nda anma töreni

Atatürk Havalimanı'nda herkes bir araya geldi.

Atatürk Havalimanı'nda anma töreni

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen 43 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından yaralar sarılırken Havalimanı çalışanı 15 kişi için bugün anma töreni yapıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 3 canlı bombanın gerçekleştirdiği hain saldırı sonrasında 19'u yabancı uyruklu 43 kişi hayatının kaybetmişti. Yaşanan bu acı olayın ardından 1 günlük milli yas ilan edilmiş ve yaralar sarılmaya başlanmıştı.

Bugün Havalimanı çalışanı olan ve saldırıda hayatını kaybeden 15 kişi için anma töreni düzenlendi. Dış hatlar terminali önüne hayatını kaybeden; Abdülhekim Buğda, Adem Kurt, Ali Zülfikar Yorulmaz, Çağlayan Çöl, Erol Eskisoy, Ercan Sebat, Gülşen Bağdır, Mahmut Mert, Mahmut Çizmecioğlu, Merve Yiğit, Muhammet Eymen Demirci, Mustafa Bıyıklı, Özgür İde, Teyfik Yusuf Haznedaroğlu, Umut Sakaroğlu'nun fotoğrafı konulurken masalarına kırmızı karanfiller bırakıldı. Törende bulunanlar çalışma arkadaşları için gözyaşı döktü.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem