Aslı Erdoğan'ın yalanına sert tepki!

Türkiye hakkında kara propaganda yapan yazar Aslı Erdoğan'a tepki yağdı

Aslı Erdoğan'ın yalanına sert tepki!

Terör örgütü PKK'nın destekçisi olduğu gerekçesiyle kapatılan Özgür Gündem Gazetesi'nin yazarlarından Aslı Erdoğan, çirkin bir iftirada bulunarak kara propaganda yaptı.

Belçika'da yayın yapan Le Soir gazetesine demeç veren Erdoğan, Türkiye'nin aşırı milliyetçilik içerisinde yaşadığını iddia ederek  "Türklere, okula başlar başlamaz Kürtlerden nefret edilmesinin öğretildiğini" söyledi.

MUSTAFA SAFRAN: BİR ZAVALLI'NIN ZIRVALARI

Aslı Erdoğan'ın bu hadsiz açıklamalarına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Twitter'dan sert tepki gösterdi. Safran, "Türklerle Kürtler aynı okullara gidiyor, aynı dersleri işliyorlar. Sıra arkadaşlarına birbirlerinden nefret etmeyi mi öğretiyoruz yani? Tek kelimeyle zırva. Böyle zamanlar için parlatılmış bir zavallının zırvaları.Yazık" dedi.

Aslı Erdoğan'ın yalanına sert tepki!

"TIBBEN AÇIKLANMAYA MUHTAÇ"

Gazeteci Nedim Şener konuya ilişkin sosyal medya paylaşmında ''Böyle bir yalanı söyleyebilen kişinin durumu sadece “tıbben açıklanmaya muhtaçtır'' ifadesini kullandı.

"SİNDİREMİYORUM"

Yine gazeteci İsmail Saymaz ise ''Ben liseye kadar, her hafta bir şehit cenezesinin geldiği Doğu Karadeniz’de okudum. Bir gün olsun Kürtlerden nefret edilmesini öneren ya da savunan bir öğretmenle ya da din adamıyla karşılaşmadım. AKP’yi eleştireceğim diye Türkiye’ye düşmanlık etmeyi sindiremiyorum.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem