Aşk engel tanımadı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 1.20 metre boyunda ve 33 kilogram ağırlığındaki doğuştan cam kemik hastası olan 19 yaşındaki Gönül Oduncu, su tesisatçısı 22 yaşındaki Furkan Arslan ile dünya evine girdi.Fethiye'nin Kargı Mahallesi'nden Nursel-Ahmet Oduncu çif

Aşk engel tanımadı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 1.20 metre boyunda ve 33 kilogram ağırlığındaki doğuştan cam kemik hastası olan 19 yaşındaki Gönül Oduncu, su tesisatçısı 22 yaşındaki Furkan Arslan ile dünya evine girdi.

Fethiye'nin Kargı Mahallesi'nden Nursel-Ahmet Oduncu çiftinin 2 çocuğundan biri olan doğuştan cam kemik hastası olan Gönül Oduncu, internetten ve bir arkadaşı sayesinde tanıştığı ve bir Fizik Tedavi Merkezi'nde karşılaştığı Faralya Mahallesi'nden ortaokul mezunu Furkan Arslan ile kurduğu sevgi bağını evlilikle noktaladı. Sevginin engel tanımadığı Kargı İlkokulu bahçesindeki düğün törenine yoğun ilgi oldu. Dışarıdan liseyi okuduğu öğrenilen Gönül Oduncu ile su tesisatçısı Furkan Arslan'ın düğün töreninde Fethiye'deki engelliler de bir araya geldi. Engelli arkadaşlarıyla pistte karşılıklı oyun oynayan gelin Gönül Oduncu bu oyunu sandalyede oturarak oynayabildi. Pistin değişik noktalarındaki arkadaşlarının yanına elindeki koltuk değneği ile giden gelin için ardından sandalye taşındı. Çifte davul eşliğinde hareketli türkülerle bol bol oyun oynayan çift, zaman zaman kendilerinden geçtiler. Damat Furkan Arslan'ın sık sık gelini öptüğü oynarken sarıldığı gözlenirken, yakınları ve arkadaşları da para taktılar. Piyanist Ramazan Çobanoğlu'nun hareketli müzikleri eşliğinde çok sayıda davetlinin genç çiftle bol bol oynadığı düğünde çift pasta kesip, birbirlerine de yedirdiler.

"BABASI VERMESE KAÇIRACAKTIM"

Damat Furkan Arslan ile cam kemik hastası bedensel engelli Gönül Oduncu, gazetecilere yaptığı açıklamalarda, sevginin engel tanımadığını söylediler. Damat Furkan Arslan, "Bu aşk 1,5-2 yıl kadar önce internette sosyal paylaşım sitesinde vesile oldu. Fizik Tedavi Merkezi'nde karşılaşıp tanıştık. Artısına eksisine kadar bu evlilik için her şeyi konuştuk. Sonunda evlenmeye karar verdik. Ailesine söyledi. Ben istemeye gittim. 5 ay öncede ailesinden istettim. Babası vermeseydi inanın kaçıracaktım. İşte sevgi engel dinlemiyor. İlk başlarda alışamamıştım. Devamlı empati kurarak, mutlu olmanın yolunu buldum. Onu mutlu etmeyi kendimde zorunluluk hissettim. Babası vermeseydi kaçıracaktım. Ne engel olursa olsun Türkiye'nin neresinde olsa onu alacaktım. Aşk bu olsa gerek. Şimdi ben eşimin eli ayağı olacağım. Birlikte bütün sorunları aşacağız. Bir gün o bana yemek pişirecek, ertesi gün ben ona pişireceğim. Ama biz çok mutlu olacağız" dedi.

GELİN: "ÇOK MUTLUYUM"

Gelin Gönül Oduncu ise, "Çok mutluyum. Tanışma anımız çok güzeldi. Bir arkadaş sayesinde tanıştık, görüştük. Sonra işi ilerlettik. Bu düğün için gelen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

GELİN ARABASINDAKİ YAZI DİKKAT ÇEKTİ

Gelin arabası olarak Şahin marka otomobil süslenirken, otomobildeki yazı dikkat çekiciydi. "Telaşımı Hoş Gör, Islandığım İlk Yağmurumsun" yazılı gelin arabasına bindirilen çift, herkese el sallayarak düğün alanından ayrıldılar.

İŞ ARAYACAKLAR

Furkan Arslan su tesisatçısı olduğunu geçimini bu mesleği ile yapmak istediğini söylerken, eşininde bir kurumda iş verilmesi halinde çalışabileceğini söyledi. Özellikle gelinin babası Ahmet Oduncu, gelin ve damada yaşamları için iş bulunması gerektiğini belirtti. Baba Oduncu, "Bu gençler mutlaka bir işe yerleştirilmeli. O zaman bu evlilik çok güzel gider" diye konuştu.

Aşk engel tanımadı

Aşk engel tanımadı

Aşk engel tanımadı

Aşk engel tanımadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem