Akhisar evinde kazandı

Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Akhisar Belediyespor, 3. Lig ekiplerinden Bursa Yeşil ile karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadele 4-1 Akhisar'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.Akhisar Belediyespor'un galibiyet golleri, 25. dakikada

Akhisar evinde kazandı

Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Akhisar Belediyespor, 3. Lig ekiplerinden Bursa Yeşil ile karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadele 4-1 Akhisar'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Akhisar Belediyespor'un galibiyet golleri, 25. dakikada Alessandro Riedle, 30. dakikada Ivan Sesar, 45. ve 61. dakikalarda ise Kenan Özer'den geldi. Rakip takımın golü ise, 69. dakikada Bilal Şeflek'ten geldi.

Bu sonucun ardından Akhisar Belediyespor kendi seyircisi önünde rahat bir galibiyet alarak, adını bir üst tura yazdıran takım oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem