Akçakale'de 5 kişi hayatını kaybetti

Yaklaşık 20 gündür Suriye ordusu ile muhalifler arasında sıfır noktasında yaşanan yoğun çatışmalar nedeniyle geçtiğimiz haftalarda Tel Abyad'da çıkan çatışmada ateşlenen top mermisi, Şanlıurfa'nın  Akçakale ilçesinde bir mahalleye düşmüştü. Bugün yine Akç

Akçakale'de 5 kişi hayatını kaybetti


Yaklaşık 20 gündür Suriye ordusu ile muhalifler arasında sıfır noktasında yaşanan yoğun çatışmalar nedeniyle geçtiğimiz haftalarda Tel Abyad'da çıkan çatışmada ateşlenen top mermisi, Şanlıurfa'nın  Akçakale ilçesinde bir mahalleye düşmüştü. Bugün yine Akçakale'den benzer bir haber geldi.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine Suriye tarafından düşen top mermileri nedeniyle gelen ilk bilgilere göre 4'ü çocuk 1'i kadın 5 kişinin hayatını kaybettiği ve 2'si polis 12 vatandaşın yaralandığı bildirildi.

TOP MERMİSİ EVE DÜŞTÜ

Suriye'nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad ilçesinden ateşlenen bir top mermisi Akçakale'ye bağlı Yeni Mahalle'deki bir sokakta bulunan eve düştü.

BELEDİYE BAŞKANI: 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın açıklamasına göre; Suriye'den gelen bomba yerleşim alanına düştü. Evde yaşayan 5 kişi hayatını kaybetti. Merminin düştüğü evde bulunan anne ve 4 çocuğu hayatını kaybetti. Yaralılar Akçakale devlet hastanesine kaldırıldı.

AK PARTİLİ VEKİL: 5 ÖLÜ 13 YARALI VAR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ın yaptığı açıklamaya göre ise top mermisinin düştüğü evde bulunan anne ve 4 çocuğu hayatını kaybetti. 13 kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine top mermisi düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin kimlikleri belirlendi. 

Olayda hayatını kaybedenlerin iki aileden 2 kadın ve 3 çocuk olduğu; isimlerinin Gülşah Özer (40) ile anne Zeliha (39), kızları Fatoş (14), Zeynep (8) ve Ayşegül Timuçin (12) olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem