AK Parti İstanbul'a Trabzonlu Başkan: Bayram Şenocak Kimdir?

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına Trabzonlu isim atandı. Bayram Şenocak Kimdir?

AK Parti İstanbul'a Trabzonlu Başkan: Bayram Şenocak Kimdir?

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Trabzonlu Bayram Şenocak atandı. Bayram Şenocak Kimdir?


Bugün yapılan toplantı sonrasında AK Parti İstanbul İl Başkanlığından istifa ettiği söyleyen Selim Temurci'nin yerine Trabzonlu Bayram Şenocak atandı.

AK Parti İstanbul'a Trabzonlu Başkan: Bayram Şenocak Kimdir?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Kimdir?

1978 yılında Trabzon'da doğan Bayram Şenocak, aynı yerde başladığı ilkokul eğitimine İstanbul'da devam ederek orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

Çalışma hayatına başladığı 1996 yılından 2010 yılına kadar bir çok şirkette üst düzey yönetici olarak hizmetlerde bulundu. 2010 yılından bu yana da çalışma hayatında edindiği tecrübeleri yönetim kurulu üyesi olduğu kendi şirketlerinde devam ettirmektedir. Ülkemizin güzide işadamı kuruluşlarından biri olan MÜSİAD'ın çeşitli birimlerinde çalışmalarda bulunan ve bir çok organizasyonun düzenleyicileri arasında yer alan Şenocak, halen MÜSİAD üyesi işadamları arasında olup sektörel projelerden yurtdışı fuar organizasyonlarına, katıldığı eğitimlerden yurtiçi ve yurtdışı gezilerine kadar geniş bir birikim ve tecrübeye sahiptir.

Genç yaşlardan itibaren aktif siyasetin içinde bulunan Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın bir çok biriminde görev yaptı. Gençlik Kolları'ndan başladığı siyasete, İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyesi, İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi, 2010-2012 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Avcılar'dan sorumlu İl Koordinatörü olarak devam etti. 2012-2014 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Görevi devraldığı 2012 yılından bu yana 33.000 olan üye sayısını ilçe teşkilatıyla birlikte çeşitli çalışmalar yaparak 65.000'e çıkardı. Bu süreç içerisinde Avcılar teşkilatı olarak bir çok kez İstanbul ve Türkiye birinciliği elde edildi.

Orta derecede İngilizce bilen Şenocak, yüzme ve futbol sporlarının yanı sıra DAN diplomasıyla karate hocalığı yapabilecek yetkinliktedir.

Avcılar ilçesinde ikamet eden Bayram Şenocak, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem