Ailece yanarak can verdiler !

Karşı köyünde dün gece düğünden geldiği öğrenilen Satılmış ve Resmiye çifti ile oğlulları Ali Koçak'ın yaşadığı evde sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Çevredekilerin ihbarı üzerine Taşköprü ve Kastamonu belediyeleri ile Taşköprü Orman

Ailece yanarak can verdiler !

Karşı köyünde dün gece düğünden geldiği öğrenilen Satılmış ve Resmiye çifti ile oğlulları Ali Koçak'ın yaşadığı evde sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine Taşköprü ve Kastamonu belediyeleri ile Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve şeker fabrikasına ait 6 arazözle söndürülen yangında anne, baba ve oğlunun cesetleri bulundu.

Alevleri fark ederek pencereden atlayan Ali Koçak'ın çevredekilerden yardım istediği, anne ve babasının dışarı çıkmaması üzerine tekrar girdiği evde hayatını kaybettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler