Adnan Oktar'a ilan-ı aşk etti, haberi alınca kaçtı!

Adnan Oktar'ın kediciklerinden Ayça Gökçaylar ile tesettürlü Serap Akıncıoğlu sabah saatlerinde Adnan Oktar'a yönelik operasyonda kaçtı.

Adnan Oktar'a ilan-ı aşk etti, haberi alınca kaçtı!

Adnan Oktar'a yönelik operasyonda Serap Akıncıoğlu ve Ayça Gökçaylar firar etti. Operasyonu haber alınca kaçan kediciklerden Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'ın başı kapalı nadir kediciklerinden biri. A9 kanalında program yapan Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'ın meşhur ziyafetlerinde de yanı başında yer alıyordu.

ADNAN OKTAR'A İLAN-I AŞK

Serap Akıncıoğlu Adnan Oktar için instagram hesabında 'ilanı' aşklar edip, 'Allah Senden razı olsun Seni Allah için çok ama kelimelere sığmayacak kadar çok seviyorum. Allah beni dünyada da ahirette de Seninle yaşatsın inşaallah' demişti. Serap Akıncıoğlu'nun 'Hiç ayrılmayayım' dediği Adnan Oktar gözaltına alınırken kaçması da dikkat çekti.

YURT DIŞI EĞİTİMLİ KEDİCİKTE KAÇTI

Adnan Oktar gözaltına alınırken firar eden diğer kedicik ise Ayça Gökçaylar oldu. Özel Yıldız Koleji'ndeki lise eğitimini alan Ayça Gökçaylar Londra Victoria School of English'den mezun olmuş. Eczacıbaşı voleybol takımı, Yüzme İhtisas su topu takımı ve İstanbul buz hokeyi takımında oynayan Ayça Gökçaylar, Serap Akıncıoğlu ile birlikte kaçtı.

Adnan Oktar'ın iyi eğitimli gözde kedicikleri şu anda her yerde aranıyor. İşte Serap Akıncıoğlu ve Ayça Gökçaylar'ın instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler