Adil Öksüz'ün eşi ABD'de görüntülendi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün sözde 'Hava Kuvvetleri imamı' olarak aranan firari Adil Öksüz'ün eşi Aynur Öksüz ABD'de görüntülendi. 

Adil Öksüz'ün eşi ABD'de görüntülendi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Akıncı Üssü'nde gözaltına alınan ve serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz’ün eşi Aynur Öksüz, ABD’de görüntülendi.

Öksüz’ün FETÖ darbe girişiminden bir ay önce eşi ve üç çocuğunu Amerika’da yaşayan örgüt mensubu kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım’ın yanına yerleştirdiği ortaya çıkmıştı.

New Jersey eyaletine bağlı Ridgefield semtinde bulunan kardeşi Yıldırım’ın evinin önünde görüntülenen Aynur Öksüz, kendisine tahsis edilen arabayı kullanıyor.

Darbeci kadrolara sürekli umut pompalayıp "güzel günler göreceksiniz" yalanıyla örgütün çözülmesini engellemeye çalışan FETÖcülerin, lüks içindeki yaşantıları dikkati çekiyor. 

Aynur Öksüz'ün yaşadığı üç katlı evin bulunduğu Ridgefield semti, New Jersey eyaletinin lüks ve güvenli bölgelerinden biri olarak biliniyor.

Clark Avenue (caddesi) üzerinde, özel garajı ve bahçesi olan yaklaşık 550 bin dolar değerindeki evin önünde, Öksüz'ün kardeşi Abdulhadi Yıldırım'ın da kullandığı 3-4 ayrı lüks araç da bulunuyor.

ADİL ÖKSÜZ'ÜN ALMANYA'DA KALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Almanya'nın Berlin kentinde Adil Öksüz'ün kaldığı iddia edilen ev görüntülenmişti. Evin zilinde yazan Yaşar ismi dikkat çekerken, civarda oturanlar evde Yaşar isminde birinin yaşadığını söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler