Adalet Bakanı'ndan Af Açıklaması: "Çalışmalarımız Devam Ediyor"

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, MHP'nin af teklifi ile ilgili konuştu. 

Adalet Bakanı'ndan Af Açıklaması: "Çalışmalarımız Devam Ediyor"

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, MHP'nin af teklifi ile ilgili konuştu. Gül "Tüm paydaşlarla çalışmalarımız devam ediyor. Bu konudaki hassasiyetimiz toplumun hassasiyetiyle aynı" dedi.

Gül'ün konuşmasından satır başları şöyle:

CEMAL KAŞIKÇI

"Soruşturma devam ediyor. Ayrıntılar başsavcılıkta. Elde edilen bilgiler başsavcılık tarafından takdir edilecek. Soruşturma gizli bir şekilde yürütülüyor. Önemli olan olayın aydınlatılması. Bu süreci Türkiye çok dikkatli ve başarılı bir şekilde yönetiyor."

SUUDİ KONSOLOSLUĞU'NUN ARANMASI

"Adli soruşturma hemen başlatıldı. Burası konsolosluk binası. Konsolosluk binasında arama için Suudi devletinin kabulü beklendi. Olayın nasıl olduğunu inceleyecek olan adli mercilerdir."

BRUNSON'IN TAHLİYESİ

"Çok tartışmaya neden oldu. ABD'nin de yaptığı kabul edilemez açıklamaları oldu. Hiçbir şekilde yargılamaları yapan Türk yargısı kararını hiçbir yerden etkilenerek vermiş değildir. Dosyadaki delillere göre baktı, karar verdi. Mahkeme bir karara vardı. Bu kişi beraat etmedi. Karar mahkumiyettir. Suçlu bulunmuştur. Bununla birlikte adli kontrol kararını veren de mahkemedir. Burada kararı veren mahkemedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem