5 terörist daha teslim oldu 12 Ekim 2020

Terör örgütü PKK'da çözülme sürüyor. Türkiye'nin yürüttüğü operasyonlarla adeta nefes alamaz hale gelen örgütten kopuşlar da devam ediyor.

5 terörist daha teslim oldu 12 Ekim 2020

İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta 5 teröristin, ekiplerin ikna çalışması sonucunda güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Teslim olan teröristlerden birinin ailesinin, Diyarbakır'da 'evlat nöbeti' tutan aileler arasında yer aldığı belirtildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK/KCK terör örgütü mensubu 5 terörist, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan 5 teröristten birinin ailesi, Diyarbakır'da 'evlat nöbeti' tutan aileler arasında yer alıyor. Böylelikle 1 Ocak'tan bu yana sadece ikna yoluyla teslim olan örgüt mensubu sayısı 181'e yükseldi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler