402 Kalekol ne zaman tamamlanacak ?

Genelkurmay Başkanlığı, yapımı devam eden 402 karakol ve tesisin son durumunu açıkladı.Yapımı süren 402 karakol ve tesisin 149'unun tamamlandığı, 133'ünün inşaatının sürdüğü, 120'sinin ise ihale aşamasında olduğu bildirildi. Genelkurmay Başkanlığı, konuyl

402 Kalekol ne zaman tamamlanacak ?

Genelkurmay Başkanlığı, yapımı devam eden 402 karakol ve tesisin son durumunu açıkladı.

Yapımı süren 402 karakol ve tesisin 149'unun tamamlandığı, 133'ünün inşaatının sürdüğü, 120'sinin ise ihale aşamasında olduğu bildirildi.
 
Genelkurmay Başkanlığı, konuyla ilgili soruları yanıtladı.
 
Buna göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin iç güvenlik ve hudut karakol tesisi ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığı ile imzalanan protokoller, İnşaat Yatırımı Programı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen yatırım planları kapsamında, hudut/jandarma karakol tesisi, bölük ve eşiti birlik merkezi, alay/tabur merkezi, tugay ve eşiti birlik tesisleri olmak üzere toplam 402 karakol ve tesisin yapımına başlandı.
 
Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nca takip edilen 402 karakol ve tesisten, 31 Aralık 2012 tarihi itibarıyla 149 adedi tamamlandı. Karakol ve tesislerden 133'ünün inşaat faaliyetleri devam ediyor, 120'sinin ise ihale ön hazırlık çalışmaları yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler